Arcangel Fire oracle

  • 259 kr
I lager.
Lagersaldo: 2
Dela

En fullfärgs orakellek och guidebok för att engagera sig direkt med ärkeänglarna och initiera en kraftfull alkemisk process av uppstigning.
Innehåller 40 fullfärgade, högvibrerande kort vart och ett med en ärkeängel och den specifika helande färgstrålen/heliga lågan som den ängeln förkroppsligar Ger en detaljerad tolkning av varje kort, som förklarar ärkeängelns krafter och fördelar, motsvarande stjärnkonstellation, heliga symboler och färger, chakraenergier och associationer till kristaller och eteriska oljor Delar övningar och visualiseringar för att hjälpa dig att få kontakt med din utvalda ärkeängel, förkroppsliga deras energi och helande vibrationer och initiera processen för att återförenas med ditt gudomliga högre jag Änglar är väktarna av vår uppstigningsväg. De hjälper mänskligheten mot personlig och kollektiv upplysning, ger oss kärlek, vägledning, kraft, helande och djup transformation. Denna orakellek och guidebok låter dig engagera dig direkt med ärkeänglarna – den högsta rangen av änglar – och den kraftfulla energin från den gudomliga elden för att initiera en kraftfull alkemisk process inom dig, en transformation som kan hjälpa till att accelerera din uppstigning och anpassa dig till din inre gudomlighet.
 Med Archangel Fire Oracle har du ett praktiskt verktyg för att få kontakt med änglarna, få tillgång till deras vägledning och stöd, öppna ditt hjärta för kärlek och helande och nå regnbågsljuset från din egen Gudomlighet.