Foxfire The Kitsune Oracle

  • 239 kr
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Du är på väg att gå in i ett magiskt rike, en hemlig värld av körsbärsblomningsträd, gingkoväxter som pratar, drakar som skapar dagen och natten och alver som vaktar de heliga lundarna. I detta förtrollade land finns den äldsta makten - Foxfire. Och Foxfires väktare är den anmärkningsvärda Kitsune. Från sitt ursprung i forntida österländsk andlighet är det dags för dig att upptäcka de legendariska förmågorna hos Kitsune, de formskiftande rävarna som arbetar med shintoguden Inari. Lojala, kloka och mycket, mycket smarta, Kitsune bringa lycka, skapa överflöd och ge sunda, kloka råd för alla frågor av sinne, kropp och själ. Praktisk och mystisk kommer Kitsune att väva om dig starka, skyddande energier, vilket ger dig frid och välstånd.
Arbeta med denna kortlek och du kommer att upptäcka deras unika och fascinerande gåvor, ta emot deras välsignelser och ge dig själv tydliga, medkännande läsningar fyllda med budskap om insikt och inspiration.
Med fantasykonstnären Meredith Dillmans fantasifulla verk, skriven av häxan och författaren, Lucy Cavendish, är denna fräscha och originella kortlek ditt pass till en främmande och underbar värld av transformation, äventyr och mystik.
45 fyrfärgskort och 144 sidors guidebok