Gateway of Light Activation

  • 199 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Ett unikt aktiveringsorakel som visar 44 eteriska gateways och portaler för att hjälpa användare att ansluta till sitt energicenter.
Gå igenom 44 upplysande gateways för att anpassa ditt energiutrymme och nå din egen oändliga potential.
Detta orakel är en stjärnportsportal mellan detta rike och nästa, som förbinder dig med universums oändliga intelligens. Varje kort bildar en energisk bro för att hjälpa dig att få kontakt med den gudomliga vägledningen och uråldriga visdomen hos andliga reträttutrymmen, väktare av ljusvarelser och dina egna chakraenergicentra genom intuitiva avläsningar och dynamiska spridningar. På den här resan kommer du att ansluta till Gudomligt Medvetande och ta emot meddelanden för att höja din vibration.
Den internationellt kända änglaexperten Kyle Gray har slagit sig ihop med den visionära konstnären Jennifer Hawkyard för att skapa detta dynamiska och unika orakel, med levande bilder, energiska aktiveringar och bemyndigande vägledning för att hjälpa dig att: upplev en "energisk uppgradering" återbalansera och återansluta med ditt sanna jag upptäck möjligheterna i andra världar och eteriska reträtter hitta en koppling till ditt eget personliga energiutrymme avslöja ditt sanna syfte i denna värld När din avsikt kombineras med bilderna på korten och de bemyndigande budskapen i den medföljande guideboken, aktiveras gudomlig visdom inombords. Du föddes för att lysa upp världen, låt portarna stödja ditt öde!