Stranger Things Tarot

  • 339 kr
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Låt Eleven, Jim Hopper och andra älskade invånare i Hawkins, Indiana guida din tarotövning med detta utomjordiska tarotlek och guidebok inspirerad av Netflix-succén Stranger Things. Netflix Emmy-belönta serie Stranger Things har fängslat fantasin hos miljontals tittare över hela världen. Nu kan fansen uppleva serien som aldrig förr, med den första officiella Stranger Things tarotlek! Med originalkonstverk inspirerade av klassisk tarotikonografi, denna kortlek med 78 kort består av både stora och små arcana och skildrar fanfavoritkaraktärer, bilder och teman från Stranger Things. Förpackad i en samlarpresentförpackning, det är en helt rörformad present för Stranger Things-fans och tarotentusiaster!
78 TAROTKORT: Varje kort visar fan-favoritkaraktärer, bilder och teman från Stranger Things som representerar den stora och lilla arkanan.
ORIGINALILLUSTRATIONER: Varje kort är ett konstverk med en original, detaljerad bild av ikoniska karaktärer och scener från Stranger Things, från den fruktade Demogorgon och den olycksbådande Mind Flayer till den dynamiska duon Steve Harrington och Robin Buckley!
NYTTIG GUIDEBOK: Den medföljande guideboken förklarar innebörden av varje kort samt några enkla uppslag för enkel läsning.