The Golden Tarot

  • 279 kr
I lager.
Lagersaldo: 2
Dela

Denna eleganta presentförpackning innehåller en fantastisk reproduktion av Visconti-Sforza tarotlek tillsammans med en bok som ger dess historia och vägledning för att tolka och använda korten, med en lila satinduk att lägga ut för dina läsningar. Tarot är mycket mer än bara bilder på kort - bilderna är fysiska symboler för andliga begrepp. Bilderna är symboliska representationer av arketypiska krafter och/eller varelser som alltid har funnits och som har identifierats och förts vidare till oss av forntida initierade och som ger ett fokus för oss att använda i självinitiering, andlig utveckling och uppfattningen av dolda. visdom.
Tarotleken som ingår i denna underbara uppsättning beställdes runt 1451 av familjerna Visconti och Sforza, och det är ett av de äldsta tarotdäcken som finns. Bilderna på korten har återskapats troget och visar medlemmar av familjerna Sforza och Visconti i tidstypiska plagg. Kanterna på dessa majestätiska kort är prydda med guldmetalliskt bläck.
Den medföljande boken ger en historia av Visconti-Sforza-kort, varav 35 nu finns i samlingen av Pierpont Morgan Library i New York City. Symboliken för de olika korten beskrivs, tillsammans med förklaringar av olika sätt att ordna korten när man söker information om olika aspekter av livet.