Cedar Smudge

  • 89 kr
I lager.
Lagersaldo: 2
Dela

100 % naturlig cederträ, giftfri, handgjord i Mexiko. Dess avslappnande egenskaper gör den idealisk för meditation och antistressterapier. Den har en varm, träig doft. Trots den gröna färgen på dess blad brinner denna rökelse utan problem eftersom bladen, som är mindre täta än andra rökelser, gör att den kan tändas snabbare. Dess arom är mjuk men djup.

Fördelar:  Cederrökelse har använts sedan urminnes tider för helande ritualer, rening och andligt skydd. Dess andliga egenskaper sägs också hjälpa oss att ha fridfulla tankar och uppnå det lugna tillstånd vi behöver för att tolka budskap från vårt inre.
 

Om smetning
Smudge sticks eller Smudge buntar är helt naturliga ceremoniella rökelser, traditionellt brända i indianska ritualer som svettstugor. Även västerländska terapeuter och kroppsarbetare upptäcker i allt högre grad de fördelaktiga aspekterna av dessa örter. Smetning är ett av sätten genom vilka människor runt om i världen återansluter till kraften i Moder Natur. Användningen av växt- och hartsrök har möjligen utvecklats ur de ursprungliga lägerelden från avlägsna grottor. Ceremonin att rena människor, platser och föremål genom rök fortsätter till denna dag.

För att applicera den skyddande renande kraften av kladd, värms ett knippe löv eller harts för att producera rök som borstas över personen eller föremålet, ofta med en fjäderfläkt. Vissa växter är kända för att ha specifika läkande egenskaper medan andra har mer generiska krafter.