Palo Santo

  • 69 kr
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Palo Santo - Heligt trä

Palo Santo är en rökelse i form av träpinnar från Sydamerika. Palo Santo kan också benämnas Holy sticks eller Holy wood. Veden från det heliga trädet doftar sött, lätt och samtidigt intensivt.

Palo Santo har använts av Sydamerikas ursprungsbefolkningar i olika former av ritualer sedan urminnes tider. Inkaindianerna använder Palo Santo för att rena själen från negativa energier. Andra användningsområden är vid meditation, djupt fokus, för healing och rening av skadlig ovälkomna energi för både personer, saker och platser. Palo Santo är enligt gammal tradition ett mäktigt hjälpmedel i meditation, vid magi, arbete och vid resor. Palo Santo sägs ge en ljus och lugnande energi till ditt hem och ditt inre. Används med fördel för att välsigna ett nytt hem.

Palo Santo kallas i folkmun för magiskt, mystiskt och heligt men anses även sällsynt och unikt. Sedan tusentals år har det använts av ursprungsbefolkningen i Sydamerika vid heliga ritualer och för rening. Schamaner och healers världen över använder sig idag av Palo Santo. Människor vittnar om att de kan känna en positiv renande effekt på direkten, även om de i vanliga fall inte är sensitiva för energier.

Träden som används till Palo Santo rökelse har fått falla naturligt i skogarna i Ecuador. Palo Santo trä har härligt inslag av mint, vanilj, kanel, neroli (pommeransblomma) och anis.