Rökelse Vit salvia & Drakblod

  • 119 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Ursprung Mexico

100 % naturlig handgjord vit salvia med Dragon's Blood-harts, erhållen från Croton Draco-trädet i Mexiko. Dragon's Blood harts har använts sedan antiken som traditionell medicin i olika kulturer runt om i världen. Det är känt för sina antivirala, antibakteriella och svampdödande egenskaper. White Sage är känd för sina renande och vitaliserande egenskaper. White Sage förstärker tydlig vision och andlighet och är en idealisk följeslagare i ceremonier, bön och meditation.

Observera: Hantera med försiktighet, eftersom den naturliga drakens blodharts fläckar.
 

Om rökelsen 
Smudge sticks eller Smudge buntar är helt naturliga ceremoniella rökelser, traditionellt brända i indianska ritualer som svettstugor. Även västerländska terapeuter och kroppsarbetare upptäcker i allt högre grad de fördelaktiga aspekterna av dessa örter. Smetning är ett av sätten genom vilka människor runt om i världen återansluter till kraften i Moder Natur. Användningen av växt- och hartsrök har möjligen utvecklats ur de ursprungliga lägerelden från avlägsna grottor. Ceremonin att rena människor, platser och föremål genom rök fortsätter till denna dag.

För att applicera den skyddande renande kraften av kladd, värms ett knippe löv eller harts för att producera rök som borstas över personen eller föremålet, ofta med en fjäderfläkt. Vissa växter är kända för att ha specifika läkande egenskaper medan andra har mer generiska krafter.