Love Crystals paket

  • 89 kr
  • 80 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Fyra stenar, fyra dyrbara talismaner, som ger en hjälpande hand där det behövs mest för att transformera våra dagar. Stenarna är valda för att stödja oss i kärlek, framgång, välbefinnande och lycka. Ett häfte som förklarar hur man bäst kan använda stenarna och som förklarar deras energier medföljer. 

Rosa Agat - En mild, mjuk och rogivande kristall som påminner dig om att inte vara för hård mot dig själv. Att sänka kraven och uppskatta dig själv bortom dina prestationer. Rosa Agat uppmuntrar till att uppskatta skönheten i det enkla, ta bort skuldkänslor och stärka självkänslan. En humörhöjare som balanserar både kropp, själ och sinne och fyller hjärtat med varma känslor.

Rosenkvarts - Den initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav.

Ametist - Den har rykte om sig att vara djupt lugnande för tankar och känslor. Ametist stöder dig att släppa taget om oro och negativa känslor. Du kan bära den som skyddande amulett mot negativitet och stress. Ametist öppnar ditt sinne för inre stillhet, intuition, höga medvetandetillstånd och meditation. Använd den i andliga ceremonier, vid healing eller i situationer när du vill tillkalla det högsta inom dig.

Blå Kalcit - sägs vara en mycket lugnande sten som både kan lugna nerverna och lindra ångest. Den hjälper till vid återhämtning efter känslomässiga trauman och ger förutsättningar för en lugn och klar kommunikation. Det är en sten som även sägs främja minnet och kan höja inlärningsförmågan.