Blå topas

  • 25 kr
I lager.
Lagersaldo: 3
Dela

Topas är känd som en sten för sann kärlek och framgång i alla åtaganden. Detta är en mjuk och empatisk sten som styr energi dit den behövs mest. 

Den lugnar, helar, stimulerar, laddar om, motiverar på nytt och ställer in kroppens meridianer. Den ger oss styrka att våga stå i vår kraft och att vara oss själva. 

Särskilt denna blå Topas samverkar med sanningens och vishetens änglar. Blå Topas hjälper oss att uttrycka oss lätt och effektivt utan rädsla. 

Att vi vågar uttrycka våra känslor att tala sanning och lyssna till vårt hjärta. Blå topas sägs stimulera kreativitet och vår förmåga att lära och tänka i komplexa begrepp och idéer. 

Den ska inspirera oss att vara noggranna i våra i arbetssammanhang och våga följa våra ambitioner. Blå topas är också en lugnande och fridfull ädelsten. 

Den naturliga blå topasen är bäst när det gäller att arbeta med energihealing och psykiska förmågor. 

Blå topas sägs vibrera i samklang med perfektion i kropp och själ och är stärkande för de som arbetar med andlig vägledning eller healing. 

Blå topas är mycket sällsynt i naturen. 

Storlek ca 2-3cm. 

Vikt ca 6-8gram. 

Observera att stenarna är naturprodukter så de varierar i färg, form och utseende. Sprickor och färgskiftningar kan förekomma. Alla ser olika ut och är unika.

Jag kommer känna in vilken av stenarna som är menad just för dig när jag skickar dem.