Tigeröga

  • 25 kr
I lager.
Lagersaldo: 11
Dela

Tigeröga kopplar samman det vilda och oförstörbara inom dig. Den stimulerar även medvetenhet och vakenhet kring sexualitet och känslor. 

Det är en perfekt sten för dig som söker klarhet och som behöver en intelligent blick för att se ordning bland kringspridda detaljer. 

Den ger dig styrka och bättre självkänsla. Den kan även låta dig utmanas och våga vara dig själv. Stenen hjälper dig att utvecklas, våga släppa loss och utmana gränser. 

Tigeröga hjälper dig att övervinna rädslor, utmana konstnärliga och kreativa talanger samt stärka fysiska förmågor och få dig att våga prova nya saker. 

Den är skyddande mot andras negativa intentioner. Tigeröga sägs stärka självkontrollen och kan till exempel minska suget av mat och sötsaker samt minska behovet av beroenden. 

Den sägs minska ångest orsakad av ensamhet och otillräcklighet och kan stärka förmågan att ta hand om sig själv och dessa känslor. 

Tigeröga är grundande och hjälper oss att få den kraft och energi, fysiskt och psykiskt, som krävs för att uträtta det vi tagit oss för. 

Tigerögat är den sten som knuffar oss framåt i livet, uppför berget mot våra drömmars mål. Den inger styrka, mod och skyddar mot faror. Den uppmuntrar oss att förankra oss i jorden. 

Storlek 2-4cm. 

Vikt 4-23gram. 

Observera att stenarna är naturprodukter så de varierar i färg, form och utseende. Sprickor och färgskiftningar kan förekomma. Alla ser olika ut och är unika.

Jag kommer känna in vilken av stenarna som är menad just för dig när jag skickar dem.