Eterisk kristallhealing på plats Gunnarskog eller Edane

  • 300 kr
I lager.
Dela

Har du köpt en tjänst av mig här så kommer jag kontakta dig för att boka en tid efter betalningen =)

                                                    Köper du en healing bara så klicka i hämtas på plats så betalar du ingen frakt.


Eterisk kristallhealing

Jag har blivit initierad i 60 olika kristaller de gör att jag alltid har tillgång till dessa kristaller och därför kan jag utföra behandlingen både på plats och på distans. Denna healing är kanaliserad av Ole Gabrielsen. Vår kropp innehåller kiseloxid bestående av flytande kristaller både i blodplasman, hjärnan och nervsystemet. Det är förmodligen därför vi reagerar så bra på kristaller. Eterisk kristallhealing är en väldigt kraftfull healingform både på plats och på distans då kristallerna som placeras in är långtidsverkande och jobbar flera dagar efter behandlingen. När kristallerna jobbat klart så löses de upp och försvinner. Det finns i stort sett en kristall för allt. De kan hjälpa dig med mardrömmar, öppna dina andliga sinnen, ta bort rädslor, lösa upp blockeringar, hjälpa dig med alla sorters beroenden och öka ditt självförtroende men även så mycket mer. Kristallerna hjälper till på flera plan både fysisk, mentalt och andligt. Det är viktigt att nämna att de inte kan bota några sjukdomar även om de kan hjälpa till att lindra smärta och få dig att må bättre. Eterisk kristallhealing kan man kombinera med andra metoder av healing och massage.  

Hur går då en behandling till hos mig?

Oavsett om de är på plats eller distans så kommer jag i förväg känna in vilka kristaller just du behöver. Det kan vara allt ifrån 1 kristall till 60 kristaller. Du kommer få sitta på en stol och jag står bakom dig och håller mina händer på dina axlar. Jag kommer placera in kristallerna i dina chakran eller där de behövs utöver de. Sen kommer jag att sända healing i 15-20 minuter. När jag är klar kommer jag berätta vilka kristaller du fått, vart jag har satt dem och du kommer även få med dig lite info om kristallerna så du vet varför du fått just dessa kristaller. De jobbar i några dagar och sen löses de upp och försvinner.

Det är normalt att man mår dåligt, gråter, blir överdrivet glad, känner sig lättare, får huvudvärk med mera.  Det är kroppens sätt att visa att den jobbar så därför är det viktigt att man dricker mycket vatten de närmaste dagarna för de hjälper kroppen att rensa ut de som inte behöver vara kvar.