Dragon Riders Oracle

  • 219 kr
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

En orakellek med visdom från drakar och deras kloka drakryttare - Innehåller 43 vackra fyrfärgskort: 41 kort med en drake och deras följeslagare, som en gud, gudinna, ängel eller uppstigen mästare, samt två joker "möjlighetskort"
- Delar meddelanden om stöd, kärlek, mod, överflöd och visdom från både draken och ryttaren på varje kort
- Guideboken utforskar de olika ljusfyllda riken som drakarittarna kommer från, såväl som djupare tolkningar av budskapen och lärorna från varje kort
Drakar, de äldsta varelserna i vårt universum, har följt gudar, gudinnor, planeter, änglar, alver och uppstigna mästare genom tiderna. Tillsammans skapar dessa parningar av drake och drakaryttare kraftfulla energifält som kan stödja oss på vår väg till högre nivåer av medvetande.
I denna 43-korts fullfärgslek och guidebok, introducerar "Drakkvinnan" Christine Arana Fader oss för drakåkarna och den djupa andliga visdom de har att erbjuda. Fyrtioett av korten har en drake och en klok drakaryttare: båda har ett budskap till dig och något att lära ut. Du kommer att få kontakt med drakryttare från alla tider, länder och kulturer, som Kuan Yin, ärkeängeln Michael, Moder Maria, planetguden Mars, den keltiska gudinnan Ceridwen och Moder Jord, tillsammans med deras gamla drakkompisar. Kortleken innehåller också två jokerkort, med katter, som likt drakar på magiskt sätt förbinder vår värld med andevärlden. Jokrarna indikerar en stor möjlighet till hands och istället för ett meddelande erbjuder de en ritual för att stödja dig i att ta steget till nästa nivå.
I guideboken utforskar författaren de olika ljusfyllda riken som drakaryttarna kommer från, såväl som djupare tolkningar av budskapen och lärorna från varje kort, som om draken och dess ryttare talar direkt till dig. Ryttarna erbjuder kärlek, mod, överflöd, lycka och en klar, fridfull syn på många situationer i livet, samt hjälper dig att få en djup kontakt med din själ.
Genom att dela direkt visdom från drakarnas och drakrytternas rike, låter detta orakeldäck dig få kontakt med drakenergi på ett nytt sätt och hitta andligt stöd på livets väg.