The magic of Unicorns

  • 229 kr
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

En vacker kortlek med 44 kort från bästsäljande författaren Diana Cooper, som erbjuder vägledning, visdom och uppmuntran att följa dina enhörningsguider på vägen till upplysning.
Upptäck hur du kan ansluta till dina enhörningsguider, gå vidare på din uppstigningsväg och attrahera mer kärlek, ljus, helande och lycka med dessa magiska kort.
Enhörningar är varelser från änglavärlden som återvänder till jorden för att hjälpa oss på vår väg till uppstigning. De ger budskap om hopp och påminner oss om att vara positiva när vi förbereder oss för en gyllene framtid. Bästsäljande författaren Diana Cooper har skapat denna fantastiska orakellek för att hjälpa dig att träffa din personliga enhörningsguide, ge dig ut på en andlig väg och arbeta med universums stora energier på din uppstigningsresa.
Att arbeta med de 44 vackert illustrerade korten kommer att inspirera och väcka ditt sinne till din andliga strävan. Du kommer att upptäcka hur du kan väcka dina psykiska förmågor, öppna ditt hjärta, vara redo att ta emot överflöd och välsignelser, stå i din kraft, ta emot själsläkning, stärka ditt förtroende, manifestera dina drömmar, lysa upp vägen för andra och nå din gudomliga potential .
The Magic of Unicorns Oracle Cards kommer att leda dig steg för steg på din resa mot upplysning. Låt enhörningarna visa dig vägen!