The Rose Pocket

  • 189 kr
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

En orakel designat för att stödja och vägleda läsaren på deras väg till hängivenhet och skönhet från Rebecca Campbell i fickstorlek, en författare, mystiker, hängiven kreativ och visionär som stödjer hundratusentals människor att få kontakt med sin själ och väva det heliga tillbaka till sin vardag.
 LÅS UPP ROSENS HELIGA MYSTERI En hisnande vacker inbjudan att återknyta kontakten med gudinnan och fira rosens, naturens och det femininas heliga mysterier.
 En hemlig symbol för gamla gudinnor, rosen har fängslat mystiker, konstnärer, healers och poeter genom tiderna. Hon är mycket äldre än vi och har potent medicin för dessa tider.
Denna aktiverande orakelkortlek öppnar dörren till Mother Roses fysiska och andliga läror. Må Hennes mysterier kalla dig hem till din egen sanna natur och inbjuda dig att plantera din själ djupare än någonsin tidigare.
Den medföljande djupt rotade guideboken hjälper dig att få kontakt med rosens helande energi, ställa in dig på de föränderliga årstiderna i ditt liv, höra din själs röst och ledas till att frö det du kom hit för att dela med dig av.
Korten är genomsyrade av mystik och guideboken innehåller ett djup av mystiska läror och forskning som sällan ses i orakellekar.
"En ledande röst inom andlighet, Rebeccas arbete är djupt och upplysande."
- Soul and Spirit Magazine
 HAR DU HÖRT ROSENS KALL?
"Rosen har varit en lärare för mig på ett sätt som jag varit medveten om sedan 2010. Jag tror att Rosen är en hemlig symbol för den antika modern eller gudinnan och att hon börjar avslöja för oss hemligheter från forntida tider.
Jag skapade detta orakel för att stödja dig i att ansluta till den uråldriga visdomen hos denna heliga, helande, mystiska växt.
  Må Mother Roses helande mysterier hjälpa dig att minnas de framtida rosenträdgårdarna som har fröats inom dig.”
 Kärlek, Rebecca x