Urban Crow Oracle

  • 219 kr
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

En uppföljning till MJ Cullinanes bästsäljande Crow Tarot, denna orakellek erbjuder läsare ett sätt att ansluta och lära av dessa mycket intelligenta, fängslande fåglar.
Med ett olycksbådande kväkande rop eller förolämpande uppsjö av svarta vingar, kan kråkor framstå som mystiska omen. Vi lägger knappt märke till dem, uppflugna på trädgrenar och hustak, mörka vaktposter som noggrant observerar vår värld genom intelligenta svarta ögon.
Men om du ser bortom deras "mordiska" rykte kommer du att upptäcka att kråkor bildar djupa band, sörjer vid kråk-"begravningar", leker, erbjuder gåvor till människor de gillar och utkräver rättvisa genom att dykbomba människor som har gjort dem orätt - att minnas ansiktena och bilar av både mänskliga vänner och fiender. Deras uppfattningsförmåga och fyndighet tillåter dem att blomstra i skogar, städer och till och med städer bredvid oss.
Varje kort i denna orakellek erbjuder ett budskap till läsaren från dessa fåglars fascinerande beteende, från det heliga utrymmet i ett bo till samhället av ett mord på kråkor, från gåvan av en glänsande prydnadssak till nyfikenheten hos en stadskråka tittar in i ett mänskligt hem.