Aloe Avocado Face & Body Soap 142g

  • 69 kr
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Njut av de renande och återfuktande egenskaperna hos avokado, en näringsrik frukt, i den föryngrande Avocado Face & Body Soap. Denna tvål är gjord med 100 % rent avokadosmör och är idealisk för alla hudtyper.
Avokado ger lindring för nästan alla hudtyper, rengör försiktigt fet hud utan irritation för att hålla porerna rena och friska. För torr, känslig hud slätar den snabbt ut och tränger in för att ge näring och fukt. Avokado är en rik källa till vitaminerna A, B, D och E. Den innehåller också antioxidanter som hjälper till att bekämpa fria radikaler.
Avocado Face & Body Soap är en fuktkräm och en rengöring. Tvålen kommer att fortsätta att fungera efter användning, den fräscha citrusdoften är en mild påminnelse om att den hjälper till att hålla din hud mjuk. Njut av en frisk hud som är smidig och glödande.
I över 30 år har Forever Living Products varit ledande när det gäller att hitta och fullända naturliga hälso- och skönhetsprodukter för mjukare, slätare hud. Vår ansikts- och kroppstvål av avokado är ett perfekt exempel på år av innovation och forskning som tillämpas på en överlägsen produkt.
För att applicera, löddra tvålen och applicera på ansikte och kropp. Gnid försiktigt in Avocado Face & Body Soap i huden och skölj av med varmt vatten. Njut av den naturliga hälsosamma glöden hela dagen! Avokado erbjuder lindring för alla hudtyper, rengör försiktigt fet och smutsig hud utan irritation för att hålla porerna friska.