Grön Jade

  • 25 kr
I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Grön jade lär hjälpa dig att våga släppa in mer glädje i livet och att omfamna den. Den står för beskydd. Jade stödjer oss att förverkliga våra möjligheter, vara tålmodiga och trogna vårt mål. 

Den utstrålar både kraft, stillhet, makt, frid och inre harmoni. Den lär även främja livsenergin och kan vara en sten för både framgång, vitalitet och överflöd. Jade är en kristall som står för lugn och balans. 

Jade är känd för sina helande energier och den läker bland annat undertryckta känslor som har en negativ påverkan på vårt liv. 

Den skyddar oss samtidigt mot negativa energier, både från andra människor och från andevärlden under spirituellt arbete, genom att stärka våra energifält. Jade anses bringa tur, rikedom och god hälsa. 

Den hjälper oss också att se oss själva och vår potential mer tydligt, och den ökar vår kreativitet och vårt självförtroende. 

Jade kallas också för drömmarnas kristall, då den kan göra att vi bland annat får lättare att komma ihåg våra drömmar och se dem mer klart. 

Storlek ca 2-5cm. 

Vikt ca 0,1-9gram. 

Observera att stenarna är naturprodukter så de varierar i färg, form och utseende. Sprickor och färgskiftningar kan förekomma. Alla ser olika ut och är unika.

Jag kommer känna in vilken av stenarna som är menad just för dig när jag skickar dem.