Reikihealing på plats Gunnarskog eller Edane

  • 400 kr
I lager.
Dela

Har du köpt en tjänst av mig här så kommer jag kontakta dig för att boka en tid efter betalningen =

Köper du en healing bara så klicka i hämtas på plats så betalar du ingen frakt.


Reikihealing

Reiki healing är en holistisk behandlingsteknik från Japan och betyder livsenergi. Den upptäcktes av Dr Mikao Usui 1914. Reiki är populärt världen över och i vissa länder används den även på sjukhus som komplement. Så länge din arbetsgivare går med på healing som friskvård så har både organisationen WHO och skatteverket godkänt Reiki som friskvård och är därför avdragsgillt i friskvårdsbidraget. Reiki arbetar på flera plan samtidigt fysiskt, psykiskt och andligt. De är en energibehandling som aktiverar bland annat oxytocin som brukar kallas kroppens lyckohormon. Reiki ger ny energi till kropp och själ som skapar inre läkning och löser upp blockeringar. Den behandlar hela kroppen. Reiki är bra till att motverka stress, ångest och sömnproblem. Reiki är effektiv mot smärta speciellt huvudvärk, ryggont och magont. Den jobbar på sjukdomens orsaksnivå och jobbar med kroppens naturliga läkningsprocesser. Den botar dock inga sjukdomar men gör de lättare att hantera vissa smärtor. Reiki kan tas emot av alla. Man behöver inte vara spirituell eller tro på healing för att denna metod ska funka. Reiki är helt ofarlig och kan aldrig överdoseras. När du känner tillit till Reikin kommer du öppna upp dig och ta emot kraften starkare och djupare. Många mår bra av att få flera behandlingar i följd och de kan ibland vara nödvändigt för att nå långsiktiga effekter av healingen. Reikiutövaren använder aldrig sin egen energi utan är enbart en förbindelse för den helande livsenergin. Reikienergin söker sig på egen hand till de områden som är i obalans och hittar sjuka vibrationer i kroppen.

Reikimetoden kan hjälpa dig med:

Att få bättre sömn och djupgående avslappning.

Frigör stress och spänningar.

Frigör energiblockeringar och ger utrymme för att de ska hanteras och bearbetas.

Balanserar kroppens energier och chakran.

Fyller på energin och ökar och stärker ett positivt energiflöde.

Stärker immunförsvaret och kroppens naturliga förmåga till läkning.

Minskar smärta och värk från tidigare skador.

Hjälper dig med mod, självsäkerhet och kraft.

Ökar dina insikter och medvetenhet till din personliga utveckling.

Renar kroppen från gifter och slaggprodukter.

Hur går en behandling till?

Du ligger fullt påklädd på en massagebänk med en extra filt över dig. I början ligger du på rygg och jag kommer att lägga mina händer på vissa utvalda områden eller hålla händerna ovanför området om du inte vill att man tar i dig. Jag kommer känna in dina energier och när jag gått igenom framsidan kommer jag be dig att vända dig om på mage. Då kommer jag lägga mina händer på vissa utvalda områden eller hålla händerna ovanför. Jag avslutar med att rensa dina chakran och balansera dem. Fyller även på med ny energi. Sen går vi igenom vad jag fått till mig och vad du har upplevt. Vissa kan känna kyla, värme, tryck eller pirrningar samtidigt som vissa inte känner någonting alls. Skulle du hellre vilja ha på distans så kan du sitta eller ligga bekvämt vart du vill. Viktigt att tänka på är att inte ha armar eller ben i kors då energiflödet inte kommer fram överallt då.

Efter behandlingen kan du uppleva dig skönt utvilad, lycklig, upprymd, helt slut eller kanske nedstämd och med känslan att behöva gråta en stund. Hur du än känner är de helt normalt och innebär att ett helande förlopp satts igång och det som kommer ut behöver komma ut. Många känner sig ovanligt pigga med en känsla av påfylld livsenergi. Ibland händer de att en klient somnar. Det är ett bevis på att man i själva verket är fri från motstånd och släpper in de helande energierna. Kom ihåg att dricka mycket vatten efter behandlingen och de närmaste dagarna då vatten hjälper kroppen med utrensningen.